Djur begår aldrig självmord

…och tur är väl det. Däremot har några människor med crazy humor lagt upp en sajt som heter PWWTKT….

pwwk

Vilket betyder ”Pets Who Wants To Kill Themselves” och innehåller en brokig samling katter, hundar, ödlor, ormar och andra djur, som är så utspökade i kläder och liknande, att de skäms till det yttersta.

Här hittar du eländet. Bilderna är lite enahanda men en och annan är riktigt rolig. Andra tycker man verkligen synd om – för att deras människor inte kunnat prestera bättre klass på sin dress-up-humor:
pwwkn
Och vissa av bilderna ser så deprimerande ut så jag undrar vad som ska vara kul. Se bara här på regnbågskissen som längtar UT:
rainbow1
Helt klart har någon glömt att dra upp min humorskruv i kväll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Djur begår aldrig självmord”

  1. Och varför ska han ha jacka på sej inomhus, kan man undra… Konstigt.
   Jo somliga bilder sätter sej i hjärtat. Pang bara!
   NosPuss Wikki

  1. Valarna tror jag drivs av helt andra saker än självmordstankar… även om det blir resultatet av deras handling att simma in till land.
   Undrar hur en vals tankar är? Blubb blubb? ^^
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *