Bakgrund i kommentarsrutan

Nu har jag lagt in den här bilden på Ville som bakgrund i kommentarsrutan! Det var inte svårt, jag följde den här instruktionen.
Hoppas ni inte tycker den blir störande?!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bakgrund i kommentarsrutan”

  1. Vad du är duktig! Själva har vi fullt upp med att få bilderna någorlunda rätt. Suck! Fin bild! Tasskram

    1. Konstigt… det fungerar från min dator och jag trodde det gjorde det för flera? Hm… kan du ha någon blockning på vissa fält?! *förvirrad kli i örat*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *