Två ”sjukkatter” på samma gång

Just nu är livet lite hektiskt för Stora matte, efter att ha varit med två katter till veterinären, två dagar i rad. Först Mjurre med magproblem igår, och så Semlan för att ta bort juvertumör idag.
_645
Så nu är stackars Semlan färdigopererad och håller på att vakna till efter sövningen. Det vill säga hon är förvirrad, kräks och lullar berusat omkring och vrålar med det värsta skrik hon kan hitta. Dessemellan säckar hon omkring i en lealös hög på golvet och sover.

Det var små pepparkornsstora godartade cystor runt en spene, nu har hon blivit av med dem – och spenen. En rad stålstygn på magen – Semlan är känd som stygntuggare nämligen – och när hon börjar vara lite redigare så kommer uppblåsbara skyddskragen på. Men först ska hon få kräkas klart.

Semlan uppskattar INTE att vara inhägnad i ett litet utrymme, och väsnas med ryska kattsvordomar…

p
Samtidigt vill Mjurre ut och eftersom han fortfarande är ganska svag så får han inte gå ut utan övervakning. Lite svårt för Stora matte att vara på två ställen samtidigt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Två ”sjukkatter” på samma gång”

    1. Det går upp och ner… Semlan har piggnat så pass att hon kravlat sej upp i sängen, men Mjurre är sämre igen och ska tillbaka till veterinären i morgon. Mer dropp troligen. Suck… stackaren.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *