Snälla SkaparKatten

tuxedo_angel_cat
Snälla SkaparKatten,

håll Din Tass över mig
och var mig nära
Hjälp mig
när jag är ledsen och rädd
trött eller sjuk
ensam eller svag
Jag är bara en liten katt
och Du är så stor
Snälla SkaparKatten,
lägg Din Svans runt mig
spinn för mig
så jag trygg kan sova

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Snälla SkaparKatten”

  1. Å, en så vacker bön! Matte undrar om hon får trycka den i kyrkogruppens tidskrift ”Smaragden”? Hon blev så rörd att hon fick tårar i ögonen, och så började hon att prata om Aragorn och Rufus… jag saknar dem också, och jag önskar att de var här hos mig, men samtidigt förstår jag ju att de var sjuka och måste gå över bron för att slippa lida… *suckar djupt*

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *