Skaffa dig en Purina Gourmet kattkalender!

De finns just nu i det flesta butiker där det säljs kattmat, man får kalendern om man köper några burkar Gourmet…

Men gissa gissa vem som är april månads katt i den kalendern?!!!!

__large93
Inte med den här bilden, men med en lika fin….   *spinner*

Tack snälla alla ni i juryn, som röstade fram mig i tävlingen ”Gourmet of the Year 2010” som en av månadskatterna – det var ju massor massor av fina katter som tävlade!!!!

Kära kattkompisar – spring iväg och hämta en kalender nu!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Skaffa dig en Purina Gourmet kattkalender!”

  1. De hade inte den kalendern på vår Ica ännu:( Så jag håller igen och köper kattmaten då den kommer:) Hihi Vad gör man inte för att få se en snygging 🙂
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *