Min vän Mjurre är sjuk

Å jag blir så orolig – men Stora matte tar Mjurre till våran bästa veterinär Maria nu på förmiddagen, och så hoppas vi att det går att få honom frisk igen!

ok_1
Häromkvällen började Mjurre kräkas och det fortsatte hela natten och igår – han vill varken äta eller dricka. Men han verkar inte ha ont någonstans, så det är lite konstigt. Nu har han fått vätskeersättning med spruta för att inte bli uttorkad, hoppas han kan bli bra igen!!!
Håll tassar och tummar för våran Mjurre på landet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Min vän Mjurre är sjuk”

  1. Oj…ja, här hålls 16 tassar och 80 klor (om man räknar med sporr-klon) och jag ska säga till mamma att hon håller in sina också. Kan det vara något som fastnat i tarmarna och inte kommer vidare??? Kram till Mjurre, så fin han är när han ligger där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *