Ta vägen runt väggen

acatatoprect
Ibland känns det som att jag gör repriser lite väl ofta på somliga bildreportage, men det kan handla om så bra lösningar att man vill ge dem en knuff att synas igen och igen – för det är bra för katterna! Vad jamar jag om? Jo att bygga katt-klätter-vägar inomhus för att din misse eller missa ska få lite ”naturligt kattliv” d v s klättra!
acollageofcatstuffrect
Alla katter har ett naturligt behov av att klättra. Det ger dem balans- och muskelträning, liksom det ger utlopp för jaktlust och nyfikenhet. Den som har en klöspelare eller annan kattklätterställning vet hur katten ibland kan ”fara vettlöst” upp och ner i denna flera gånger. Och kreatvia kattägare som bygger större klätterbanor i huset kan berätta om lyckliga katter som sprintar runt i hög höjd utan hejd – de njuter av att leka på hög nivå!
kittyloftathilahigh
De här glada röda katterna visar glatt upp sitt gula kittyloft i New York, och hoppas inspirera många kattvänner…

Hur är det, Vevve och Madame, ni har väl också roliga klätterhyllor?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ta vägen runt väggen”

  1. Jodå! Här finns både hyllor o ’trappor’! O mer är planerat! 😀
    Hoppas på att kunna få upp lite bilder på allt så småningom. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *