Söta kattblock – köp och sponsra ”Mitt katthem” i Örebro!

block_

Små söta saker kan också generera en liten slant till kattverksamhet, så därför har vi genom Tradera lagt ut lite saker på försäljning!

Bland annat dessa tre supersöta små katt-anteckningsblock!

block_1

Du kan bjuda på dem hos Hawknest ända t o m i morgon 4/10 och när det handlar om att ge en slant till kattverksamhet så kan du väl vara snäll och bjuda GENERÖÖÖÖÖST?

*håller tassarna tiggande*

block1

Det finns många andra spännande saker också att bjuda på – de vackra kuddarna som jag visat i tidigare inlägg till exempel!

Stöd våra katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *