Mammi har fått ett hem!

Hurra jag är så glad!
gizmosmammajpgforwebsmall1
Vackra ”blommiga” Mammi, som jag skrivit om tidigare, är adopterad!

Sara från Kattskyddet skriver:

”Hej Wikki och alla andra kattdiggare! Nu har Mammi fått ett nytt hem. Hon kom till världens underbaraste Freja i Eskilstuna! TUUSEN TAAACK Freja!!!! Hon har fått det världsbäst nu, och en hundkompis på köpet! Slutet gott allting gott för denna lilla kisse. Ungarna är så söta att de blivit kvar i jourhemmet, – det är lätt att fästa sig vid små söta rackare.
Ha det BÄST alla kattdiggare! TAZZZZZZ-kramar till er alla!”

En stor kram till dig också, Sara, för att du hört av dig och berättat. Det värmer katthjärtat att ännu en fyrfoting ”hittat hem”! Lycka till, Mammi, hos Dina egna Människor! *spinner ljudligt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mammi har fått ett hem!”

  1. Vi tycker att alla borde ha ett eget hem, våran matte blir så arg när det står något om utslängda katter. Sist matte läste något sånt så blev både jag och Illerson riktigt ledsna, fy så mycket dumma människor det finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *