Goda ord

Idag lånar jag en rörande fin rad från Skat-Ann, som varje dag skriver ett ”Kattens Ord”:

Så lugnande
det måste kännas
för någon med bekymmer –
att sträcka ut en hand
i mörkret
och röra vid
en liten katt…

sovkatt1

Ibland behöver vi inte så mycket… mer än närhet, utan krav. Vi katter är riktigt bra på att bara finnas där – och vår päls har en utmärkt uppsugnings-förmåga av mänskliga tårar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Goda ord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *