Skeezix ”the ugliest cat ever born”

skeezixflatcat
Det säger i alla fall den vindögde oriental/siamesmixen Skeezix om sig själv på sin hemsida. Skeezix har en blogg också, Klösträdet (Eller the scratchingpost som det ju heter over there!) – och man kan skratta svansen av sig när man läser den! Ovanpå detta har han också egen butik med Skeezix-saker! Så snacka om katt att vara om sig och kring sig!

Men vad är då detta på bilden, Skeezix-dublett?! Jo detta är den smarte Skeezix ”ploj”: En FlatCat…  Här hittar du en beskrivning på hur du kan göra en egen FlatCat! Din FlatCat kan ta dig till platser av oväntade slag…

fans
Som bowling??!
bowling
Skeezix, you’re not ugly, you’re my Mr. Cool!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Skeezix ”the ugliest cat ever born””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *