Vänster, Höger och Blyger

vansterhogerblyger1

Charmfulla, pigga och levnadsglada – och fostrade av en klok mamma, det är det här gänget på fyra månader… Blyger i mitten, syrran Märta i bakgrunden.

Dessa fyra ljuvligt söta kattungar lämnades av en hemlös mamma hos ett par i Ramdala, Karlskrona. Mamma Katt gick upp med ungarna till altanen och det var precis som om hon visade dem: ”Här ska ni stanna!”

Sedan dess är mamman försvunnen, och kattungarna Blyger, Märta, Höger och Vänster håller till på parets altan, precis som mamma Katt sagt till dem.

Paret har själva ingen möjlighet att ta hand om ungarna, men har tagit hand om de små så gott de kunnat. Nu söker de stödhem eller allra helst permanenta hem på en gång!

Öppnar du din dörr? Mjau??

Maila Emma på KKS i så fall! Läs mer i Emmas blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *