Novas musjakt


Min fina kompis Nova hade en av sina lyckligaste stunder när vi var på landet… Hon fångade möss! Här är en del av jakten, ja om ni är snabba i ögonen så kan ni se musen på slutet när den svischar in i syrenhäcken (Och kommer undan, just då…) men man ser också hur gräset rör sig där den kilar omkring.

Även om ingen såg själva fångsten så tog vi flera möss den dagen. Det märktes minsann på det som vi lämnat efter oss i kattlådan sedan! Så våra mushistorier är INTE som fiskehistorier, jag lovar! *tassarna i kors*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Novas musjakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *