RegnbågsBrons slut – jag vet var det är…

Alla fyra Landet-katterna sitter på verandan med Stora matte och tittar på RegnbågsBron. Den lyser så där som bara en sen september-regnbåge kan göra.

_12
”Titta!” spinner Semlan, gammelkatten. ”Jag ser var RegnbågsBron slutar!! Ser ni det?” Alla katterna sträcker på sig och tittar. Stora matte tar fram kameran…

”Ser ni att RegnbågsBron slutar – eller börjar, hur man nu ser det? – precis vid vårt hängande TårPilträd, det som växer över vår lilla djurkyrkogård?!”

_13
Alla katterna tittar på varandra och nickar stilla, instämmande. Den där lilla Kyrkogården blir deras plats en dag när NuLivet är över. Och det känns så tryggt att veta att RegnbågsBron börjar och slutar just där…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “RegnbågsBrons slut – jag vet var det är…”

    1. Grindkatten finns alltid där och visar vägen… men vi alla katter hjälps alltid åt, det et du väl?!! Vi vandrar mllan världarna påvårt hemliga vis.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *