Karakalens Dag idag?

Den här otroliga jaktfilmen är bara så spännande:

https://youtu.be/57qew_cglac

Man kan kanske tycka att kattens jakt är grym*, men naturens lagar är kanske inte möjliga att översätta till det mänskliga förståndets ömhet?

Det är bara en så märklig skönhet i det du ser på filmen, trots att det kostar några guineahöns livet… och så denna vackra katts graciösa språng! SkaparKatten har många guldkorn i sin skapelse, och katten är nog ett av de främsta!!?

(*Jag vill inte ta upp en polemik om vilda djurs jakt för överlevnad kontra människans uppfödning av djur för slakt. Det får bli ett annat inlägg någon gång.)

PS. Matte brottas fortfarande med att göra om våra musjaktsfilmer till rätt format. Mov-fil var inget plus för att lägga upp…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *