Det berömda SEDAN

Jag har en lång lista på allt som ska göras. Det konstiga är att nästan allt ska göras SEDAN. Men jag kan inte låta bli att undra:

När inträffar SEDAN???

Det är massor av viktiga saker som ska göras:
– Kolla när vi (Nova och jag) avmaskades senast
– Tvätta bäddarna i kattburarna, sedan senaste resan
– Designa, skriva ut och plasta in en massa nya kattskyltar
– Kolla efter ny större resekattbur på ÖB eller Rusta
– Borsta mer underull ur bak-pälsen
– Få ordning på musjaktsfilmerna till YouTubefiler
– Skriva om fler kattlagar
– Ta ut och motionera husse och matte i koppel

todolistnothing

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Det berömda SEDAN”

 1. Du har en hel del att göra. Matte har försökt hitta en sån där resekattbur som din Matte hade till Nova, skulle passa bra till mig tycker hon och den tar inte lika mkt plats som den stora vi har. Ser fram emot musjaktfilmerna.
  Tass/Puma

  1. Vi kanske skulle byta burar? Vi har två sådana där små, en helsvart och en röd, och de känns för små. Jag behöver stor reskorg…
   TassKram Wikki

 2. Svarar dig här igen: Den vi har är en stor grå plastbur. Ska försöka få Matte att göra ett inlägg på Bloggen om den någon gång. Många har berömt hur bra den är men Matte tycker bara den är klumpig och får stå på vinden större delen av året.

 3. Tja, sedan är väl när alla ursäkterna är slut och man inser att det blir inte bättre förrän det är gjort?!
  Tass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *