Gissa vad det här är?

_632

Ser ni mej på bilden?                            =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Gissa vad det här är?”

    1. Bara om man har ögonen inställda på en Wikki??!!
      Hi hi – nej jag får väl erkänna att det bara syns några svarta pälsstrån av mej… Visst gömde jag mej vackert? Hela jag var full av blomfrön sedan. Jag tog hem dem och ruskade av dem här hemma…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *