Ledsen om det är glest mellan tassavtrycken

..men att vara på landet kräver sin katt!_9
Här har Novas musbyte just smitit in i stenmuren och hon försöker tassa fram den igen. Tyvärr utan att lyckas. Så vi sitter här och vaktar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ledsen om det är glest mellan tassavtrycken”

  1. Vad härligt ni har det! Lycka till med jakten!
    Tycker ni bloggar på bra med tanke på att ni faktiskt är lediga! Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *