Krya på dej-hälsningar till Sture!

Jag blev så orolig för min kompis Sture – hans sår på halsen ville inte läka. Men som väl – till tröst för min oro – kom detta lovande meddelande från Stures husse Bubbe:

sture1

”Tjena, Wikki! Sture är på bättringsvägen! Har har genomgått en kur penicillin och dagliga omläggningar av såret på halsen. Köpte uppblåsbar halskrage som hjälper massor. (Tack för tipset!) Sture gör snart comeback.”

Puh så bra! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Krya på dej-hälsningar till Sture!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *