Gå på sKattJakt hos Kattkammaren

Här är mina nya favoriter hos Kattkammaren:

aggkopparcc
Katt-äggkoppar handmålade av Cecilia Carlsson – så fina!
cecialia_carlsson
Och så ett klurigt kattleende på dricksglas ”Just Smile!”:
justsmile
Ibland måste man ha lite saker som bara är till för att skapa glädje!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Gå på sKattJakt hos Kattkammaren”

  1. Tjenare missen, kunde inte låta bli att låna bloggen av brorsan, han är ju lite krasslig.

    Matte ylar om att det var fina grejer på ”Kattkammaren”, bra att ha när man ska köpa presenter. Jag tyckte att äggkopparna var fräsiga, finns det nåt ställe som taxäggkoppar för då skulle jag vilja ha ett par.

    P.S.Tax för att vi får länka.D.S

    Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *