Vevve har fått en egen blogg

Svartvita katter som bloggar är störtcool! Eller hur Sippo med flera!!!

img52

Och nu kan ni hitta ”våran” Vevve, som fått det allra bästa hem man kan tänka sig hos Neko och Dykarn, på sin egna blogg!

Jag är så glad och stolt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vevve har fått en egen blogg”

  1. Gud va bra du var i tidningen misse kisse:) Du är ju en riktig Mediakatt:)
    Länka dit vet jag:)
    gissa vad de gjort! De länkar till ett inlägg men kommentarer inte till själva bloggen utan man får klicka på Till bloggens startsida,Suck.. de skulle ju länkat in själva bloggen så klart…
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *