Kattbilder från livet i Sennan

Titta på de här härliga fönster-bildskapelserna:

lillen_xVackre Lilleman

Jag tror jag ska skicka min matte och Stora matte på kurs hos Katterna i Sennan, så de kan lära sig göra ännu finare bilder till min blogg???! *suckar* Mattes foton blir bra, men det skulle ju vara roligt att få göra så där lite extra, som Lillemans och Lillemors matte gör! Det är ju jättesnyggt!?!

lillan__xLillemors fönster

*spinner av beundran*…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattbilder från livet i Sennan”

  1. Så fina bilder vill vi också att matte ska göra..suck, hon har ju fullt sjå att hitta fram och bak på både oss och kameran!Vi får vara glada om det blir någon bild som är hyfsad..
    Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *