Har Telia hjärnsläpp?

Plong plong plong låter mobiltelefonen vid kvart i fyra på morgonen! Det är hurtfriska Telia som tycker att det är en helt OK tid på dygnet att skicka ut ett glatt meddelande ”Välkommen till Telia MMS!”

Vem katten vill ha det innan ens solen gått upp? Botten, Telia!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Har Telia hjärnsläpp?”

  1. Matte hatar Telia idag, någon stackars människa i en brummaskin har grävt av en kabel så vi har ingen telefon alls här idag och Telia kommer inte kunna ha detta fixat förrän kl 22 ikväll. Vad gör man då om man jobbar där telefonerna är oerhört viktiga. Tass/Puma

    1. Teknikens under – tur att vi katter inte behöver det där teleFÅN lika mycket! Men vi måste ju ha vårat interKATT!
      Kvällsfniss Wikki

  2. Haha, annars kan man ta Telenor som skickar ”Välkommen till Thailand här ringer du billigare med ditt passport” Då man är på väg till flygplatsen för att fara hem efter dryga 2 veckor!! Liiite sent då.
    Kram Jam Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *