Fyra kattungar kvävdes till döds

Tiger, den femte kattungen klarade sig tack vare att en uppmärksam man hörde pipen från den igentejpade lådan med kattungarna, som slängts vid en väg i skogen utanför Julita i Södermanland.

tiger
Katrineholms-Kuriren berättar om katten Tiger i ett sympatiskt helsidesreportage idag. Djurplågeriet – för det är precis vad det är – som kostade fyra kattungars liv är upprörande. Lådan som katterna låg i var rejält igentejpad och utan lufthål.

Den lilla gråspräckliga Tiger är troligen 7-8 veckor gammal. Han är kelig, social och barnvan, går duktigt på kattlådan och väntar ivrigt vid kylskåpet för att få mat. Men alldeles för liten för att ha tagits från sin mamma – tolv veckor ska kattungar få vara hos mamman.

Upphittaren tog Tiger till en familj i närheten på ren chansning, eftersom han själv var på resa,  och de har nu adopterat den lilla överlevaren. Lycka till, Tiger!

(Mina klor och tänder skulle vilja säga saker till den som lämnade kattungarna i lådan…. *morrar*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Fyra kattungar kvävdes till döds”

  1. Grrrr!!! &”#¤%&” !!! Å hör sen!
    Jag är så förfräsat ilsken så… URGH!
    *vässar klor och tänder* Jag tycker vi letar upp kattplågarkräket, Wikki. Så klöser vi upp ett ben var. *morrar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *