BonkBonkBonkBonk – ja han heter så!!!

Och är det mest hjärteknipande sötgryn man kan tänka sig:

En liten scottish fold som bara är förtrollande kul! Nu har han förståss vuxit till sig ”Bonkerton den 4e av Scotland”… Så här ser han ut idag, drickande vatten på sitt eget sätt:
https://youtu.be/MChTm4kqsVk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “BonkBonkBonkBonk – ja han heter så!!!”

    1. Ja det finns de som säger att alla scottar har ledproblem, eftersom foldanlaget har med brosksättning att göra. Andra hävdar att det numera är bortavlat. Rasen är inte godkänd i Sverak. Men jag vet faktiskt inte. Djuraveln innehåller många läskigheter, vissa manx får ryggproblem, perser har nosproblem… Bondkatter som ”avlar sig själva” kan också få problem. Knepigt alltså.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *