Jag måste dementera ryktet! =^:^=

Nog hade det varit en dröm om det varit sant, ja helt underbart… Men sanningen är att jag – Wikki Bloggkatten – tyvärr inte är någon Maine Coon! Vad jag är, det är väl mest min mammakatts hemlighet, jag är nämligen en äkta Vivalla Fluff, en flervägskorsning…

Här ska jag göra en högst ovetenskaplig jämförelse, som jag hoppas inte skall såra någon av mina Maine Coon-vänner, ety den helt utfaller till deras fördel:
wikki2  mc_pirate_queen1
Jag har en lätt rundad kropp, inte den överväldigande Coon-ståtligheten och resligheten… men jag har charm! Min profil är inte heller helt coonisk:
profil_w2 profil
Min minimala svarta haka är inte i närheten av grävskopan till underkäke som en fin Coon har… dessutom har en Coon ett alldeles speciellt nosparti, ”boxen” med markerade noskuddar:

box
…men det jag kan tävla med dem i, är dock svansplym och plymhållning! Beundransvärd Coonplym:
svans_mc
Och så lilla jag:
svansfluff  favoritstllet_med_duschen
– och då är plymsvansen inte ens trimmad med en massa borstning och svans-spray som på utställningskatter! 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Jag måste dementera ryktet! =^:^=”

 1. Du har en förjamat söt nos. Den påminner lite om ett sånt där schackbräde. Svartvit alltså. *hehe* Allvarligt jamat, du har ett distinkt utseende som du ska vara stolt över. *nosbuff*

 2. Hej! Jag tog mig friheten att länka till inlägget om Aska och även hela din blogg. Tycker att det är en blogg värd att läsa 🙂

  Du får säga till om du vill att jag ska ta bort länkarna!

  Ha de//JUlia

  1. Tack snälla du, du får länka så mycket du vill!
   Och tack för kattplimangerna, så glad att du uppskattar min blogg! Tack tack tack!
   NosPUss Wikki

 3. Mjaaa,men du är BÄST Wikki & Såååå Söt ?…
  Jam Kram & NosePûssar från oss…Tassa in när du känner för’t alltid trevligt 😉

 4. Coonens nos ser ju ut som en tibetansk spaniels! Tibben ska också ha stora, tydliga noskuddar och ordentlig haka… fast tibben ska iofs ha ett lätt underbett eller tångbett, vilket jag gissar att inte coonen har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *