Tack för alla gåvor! Tack alla!

Många generösa människor samlas när det är kattutställning – det är kattmänniskor som vänligt visar sina katter, det är sponsorer och försäljare. Som ombud för Katthemsverksamheten som jag stöttar så skickade jag iväg Stora matte (Dvs min mattes mamma) till Sporthallen i Vilsta, Eskilstuna, idag…

Oj vilka underbara människor hon träffade! Människor som skänkte kattmat och kattsaker – ett par gånger om fylldes hennes kasse med mat, så hon tömde den en gång i Eskilstuna Djurskyddets insamlingslåda, och en omgång följer med till ”mitt” katthem i Örebro nästa gång hon kommer!

giftbox

Och de skänkta kattsakerna + en massa sådana som Stora matte köpte – ja, en del ska bli priser i mina tävlingar och en del ska auktioneras ut på Tradera till förmån för olika Katthem. Jag kommer att redovisa noga här på bloggen vad som kommer in på det sättet.

Det kanske inte genererar någon superförmögenhet – men när det gäller att hjälpa katthemsverksamhet är varenda krona viktig! Så håll nos och tassar beredda, bevaka min blogg, så ska ni få information om hur det kan gå till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Tack för alla gåvor! Tack alla!”

  1. Härligt med kattutställning! Där hade jag velat vara!
    Lilla sopis är sjuk och jag är så nervös att jag håller på att svimma snart. Den stackarn får inte vara ifred mycket jag springer och kollar hela tiden:(
    Dör han blir jag mer än galen:(
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *