Jackson – en MC- snygging!

Hans profil, hans charm, hans stil, hela underbara Jackson – kan man bli annat än förälskad?

img38
Stortassen’s Maine Coon ställde ut den här coola killen, Joe Jackson,
img40

och hans kompis Stortassen’s Giant, och det är inte svårt att förstå uppfödarnamnet…

Och kanske är det rasens robusta tuffa utstrålning som lockar Maine Coon-älskaren. De är storvuxna, vildpälsade men samtidigt tåliga, godmodiga katter, som gärna vill leva ett liv med frisk luft och tillgång till utegård och natur – och som även snällt deltar i utställningens bestyr med ett milt roat överseende…

Jackson tassade bestämt ut ur utställningsburen och lade sig tillrätta på hyllan, värdigt som en sfinx:

img41
…med stooooooooooora tassar….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jackson – en MC- snygging!”

  1. Viken bjässe! hur cool som helst:)
    Jag hade gärna varit där och tittat på alla missar men nästa gång kanske jag har stor kisse som kan vara ensam hemma:)
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *