Bjud på en magisk Bumbisbädd på Tradera!

Eller rättare sagt: Fyra stycken fantastiska Bumbisbäddar finns nu att bjuda på – pengarna går till Katthemsverksamhet!

bumb bumb1
bumb2 bumb3

En Bumbisbädd är något alldeles extra, det vet varenda katt som fått prova att ligga i en sådan! Hawknest säljer en massa coola saker till förmån för flera olika katthem – så tassa in där och lägg ett generöst bud! Jag garanterar att varenda krona går till kattverksamhet, för Hawknest och Bumbis brinner som fyrar för att rädda hemlösa katter! Det finns myntamöss och yntakatter och andra fina saker!

Till Bumbisbädden (Ja de heter så efter Bumbis som tillverkar dem) följer det med världens sötaste lilla kudde, den går att tvätta i maskin, och det är något visst med dem – alla katter bara älskar att ligga i dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bjud på en magisk Bumbisbädd på Tradera!”

  1. Ska nog säga till Matte att kolla upp dessa, egentligen har hon Tradera paus för man kan ju inte köpa hur mkt som helst och Tradera kan bli lite av ett beroende om man inte passar sig. Men en så bädd skulle jag gärna ha och gosa ner mig i. Tass/Puma

    1. Så går det ju till katthemsvälgörenhet, jag har budat lite också… Så jag får saker att lotta ut i mina tävlingar!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *