Hittekattens blogg…

hittekatten1
Den här coola hittekatten måste ni bara hälsa på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hittekattens blogg…”

  1. Haha, nu kanske det bli 1 1/2 kommentar vet inte vad som hände här.. Jag råkade skicka min kommentar till dej till Hittekatten:) Jag skrev Du det blev inga fleecefiltar jag hade redan 8 st hemma:) men det blev lite annat istället, hihi oj vad de ska undra:)
    Kram Jam o spinn

    1. Fniss så det kan bli… Ja jag tror vi har tio fleecefiltar, en del rätt noppiga av kloande tassar – men sköna ändå!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *