Spelet Kitten Maker

Sätt ihop din egen kattunge i Kitten Maker – du kan inte misslyckas! Resultatet blir – som Stora matte säger ”übercute”! Mitt första försök blev så här:

lo_angel_ia

Puma lyckades göra ett självporträtt, men jag vet inte om hon visar det för någon… Sedan gjorde jag en buspojkekatt:

grn
Spelet har en enkel funktion så du kan skriva ut dina katt-kreationer! Mjau!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Spelet Kitten Maker”

  1. Ska se om Matte kan göra om den fina avbild av mig hon gjorde och lägga in på sin blogg. (hittar ju länken dit på din blogg). Hoppas fler av våra bloggande vänner gör en så kan alla ha sin egna special gjorda kisse.
    Tass/Puma

    1. Ja det var spännande – men en Wikki blir svår att få till – en Nova kanske går att göra…
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *