Längtan efter Thomas O’Malley

Ibland undrar man hur det skulle vara att vara vildkatt? Jag fick sådan längtan efter att få höra den bästa av vildkattssånger! Här en en svensk version av Thomas O’Malleys sång:


…och här är den engelska:
https://youtu.be/lFZc3gyBEOA

Nu blir ni säkert nostalgiska och måste bara få höra ”Alla snubbar vill ju vara katt!”, eller hur? Okej, här kommer den, som en bra start på dagen eller hur:
https://youtu.be/Oz6MP_pBOS8

Ha en bra dag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Längtan efter Thomas O’Malley”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *