Varför måste flick-kattspel vara söta och tråkiga?

netpet

Jag har just spelat med en kattunge i NetPet. Mycket söt, skulle matas, klappas och lekas med i lagom mängd, annars blev den busig och klöste sönder möbler…

Men efter ett tag kändes det som reglerna var fel i spelet?

Om jag som matte/husse misskötte mitt uppdrag att ge katten nog med mat, lek eller annan uppmärksamhet så blev missen olydig… och då skulle den grälas på: ”Scold your pet!” – trots att felet var mitt?! Blä!

Nej, så jag tyckte så synd om kattungen att jag klappade den, berömde den och gav den mat och godsaker hela tiden. Då satte den sig och tittade på TV!!!

mat2  tv

Men det som störde mig mest var ”tjejighetsgrejen” i det hela… För sockersött och menlöst??! Hur skulle det här ha sett ut i ett killspel?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Varför måste flick-kattspel vara söta och tråkiga?”

    1. Suck – man blir ju så trött; spelvärlden är rätt fördomsfull! Ska man skapa sig en karaktär i ett onlinespel så är kvinnorna halvnakna små våp??! *morr*
      Just nu letar jag efter ett kattspel med KLÖS!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *