Testa din intelligens!

Jag utmanar dej!

Nu har jag på egen tass, utan hjälpmedel, gjort Illustrerad Vetenskaps intelligenstest — efter tips från matte. Det var klurigt och kul. Men jag måste ju erkänna att på den första delen med logik så chansade jag på den sista frågan. Och så kunde jag två frågor eftersom jag hört matte prata om dem. Men annars!!!! *svansdans*

Så här intelligent är jag:

iq_wikki

Kurvan såg rolig ut, JAG en katt är intelligentare än 98 % av populationen!!! Det ni!!!

iq_kurva

Prova själva, så får jag höra hur det gick???!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “Testa din intelligens!”

 1. Jag tror jag låter sopis ta ett test:) hahaha Nu har Emma fixat fler nya bilder som jag la in nyss:) Åhh de e så söta:)
  Kram Jam o Spinn

 2. Åh! Den gjorde jag för ett bra tag sen när jag var uttråkad o inte hade nåt att göra. Kommer inte ihåg vad jag fick då, men pappret jag skrev ut ska ligga nånstans här i röran. 🙂

  1. Det var jätteklurigt! Jag gissade en och två hade jag hört av matte – men jag hade svarat samma svar ändå. Ord minne ochkoncentration var enkelt men det där logik var knepigt. Men kul att prova!
   NosPuss Wikki

 3. Sixten och jag slog våra kloka huvuden ihop då han har mer erfarenhet av världen än jag.
  Vi fick 129 i resultat, ngt lägre än dig såklart, hade ju varit konstigt annars då du är vår egen Wikipedia. Tass/Puma & Sixten

 4. Jag fick också 130 på den där… Men, inte för att förta glädjen, men det verkar som om misstänkt MÅNGA som gör det där testet får väldigt höga poäng. Kommer ihåg när det testet låt ute på Aktivhund.se, och alla medlemmar började göra det – var jättemånga som fick 125-135 ungefär. Så jag misstänker ett litet reklamknep här – man får höga poäng, man blir glad, detta smittar av sej på tidningen, man känner sej positivt inställd till Illustrerad Vetenskap och därmed mer benägen att köpa tidningen eller t o m börja prenumerera… 😉

  1. Tja det kanske är ett säljknep, vissa frågor hade flera rätt dessutom. Jag kommer nog att fortsätta läsa Illustrerad Vetenskap i väntrummet hos veterinären i alla fall!
   Men jag kände mig duktig en liten stund…
   NosPuss Wikki

 5. Matte säger att Illustrerad Vetenskap har höga krav på kvaliteten på sådant de sätter sitt namn på, så hon litar på resultatet…

  Jag fick 123, men då fick matte hjälpa mig med sifferfrågorna och i en fuskade vi och använde en miniräknare… *rodnar*

  Nu har matte också gjort testet och blev jätteglad över sitt resultat, eftersom hon har en hjärntumör och ofta tycker att hon har tappat all sin intelligens… men provet visade att hon fortfarande ”hänger med” vilket gjorde henne så lycklig!!!

  Tass från Imma och matte sr. Carina.

  1. Jag är stolt över mitt och mattes resultat. Så det så.
   Men jag erkände ju också att jag fick lite hjälp!
   TassKrama dina mattar!
   NosGos Wikki
   PS Det lät läskigt det där med hjärntumör? Är de som fästingar ungefär?

 6. Här kommer mitt reultat^^

  Ditt totalresultat: 111
  Resultatkategori: Övernormal
  Du fick bättre resultat än 76 % av populationen.
  Resultat på ordtest: 114.3
  Resultat på performancetest: 105.9
  min svaghet – Symbolminne
  men min styrka – Ordminne
  jag gillar inte matte… men fick förväntad i ”Styrkor och svagheter” och självaste resultatet i mattedelen:
  *Genomsnittligt resultat 10
  *Ditt resultat 13
  Me proud over that!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *