Missa inte tävlingen! Tre prispaket!

KATTastrofalt enkel tävling med stooooooooooora chanser!! Häng på!!!

_vildkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Missa inte tävlingen! Tre prispaket!”

  1. Hej! Jag kan skriva ett inlägg om Aska så långt från början jag vet och tills hon fick ett nytt hem. I slutet av videon så finns det en adress till Ingelas (Askas nya matte) hemsida. Om du inte får tag i dom där så kan jag ringa och fråga dom om det är ok. Jag ska försöka att lägga in inlägget så fort som möjligt men det blir nog inte förän på måndag igen. Ha det //Julia och alla djuren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *