Katterna i Emily Strange

emilkitties1

Ytterligheter, det kan man lugnt säga dyker upp i min blogg! Här kommer Emily Strange och hennes katter Mystery, Miles, Sabbath, och Nee-Chee! Från den första skissen som gjordes 1991 har den lilla mörka flickans popularitet gått som en våg över världen. Idag finns över 500 olika Emily-produkter på marknaden och hon finns avbildad i alla tänkbara sammanhang.

gibson

Så här kan man summera Emily Strange: ”Pink is her worst nightmare…she wears the same black dress every day. She loves math and science. Her best friends are her four BLACK CATS! She’s into old rock and punk, but also digs newer bands like My Chemical Romance. Emily is so anticool she’s cool … A subculture of one, and a follower of no one but herself.”

Är det så konstigt att alla villl följa henne?

Här är lite Emily-kläder:

eily_katthood<<< Cat hood hood_baksida  <<< Hoodens baksida

emily_csat_trja Skön Cat Tee

*spinner*  men bäst av allt:

emily

Du kan ladda upp din ”MyStrangeCat”-bild på den officiella Emily Strange-hemsidan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *