Svarta Lillis söker också ett hem

lillis

Kattflickan Lillis kan vara 1-2 år, hon  finns hos Djurskyddet Hoppet i Söderhamn. Så här berättar Hoppet om Lillis på sin hemsida:

”Lillis är en svart smäcker liten dam. Hon kom till Hoppet för ett bra tag sedan med sin mamma Smala-Nettan och var dessutom gravid.
Lillis födde två kattungar, Puma och Pölsa, som fick flytta nästan direkt då de var färdiga för det.

Kvar blev både Lillis och Nettan. Lillis är lite skygg av sig, gillar inte höga ljud eller plötsliga rörelser. Hon skulle passa i en lugn familj eller hos någon pensionär som har mycket tid över för henne. Om Lillis får bestämma så vill hon gärna ha med sig sin mamma Nettan, men hon skulle säkert klara sig utan henne, även om hon tycker att det låter väldigt läskigt.

Lillis kommer fram och man får klappa henne, om man sitter ner med henne en stund, så hon märker att inget farligt kommer att hända. Det gäller att låta henne komma fram för till slut tar nyfikenheten över och hon måste se efter vad man vill för något.”

Kontakta Djurskyddet Hoppet om du är intresserad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Svarta Lillis söker också ett hem”

 1. Hjälp!! Folk måste vara knäppa!! Jag ska snart få hit 2 små kattungar som den så kallade familjen försökte göra sig av med genom att gräva ner dem!
  En hade redan dött de andra kommer hit.
  Hur i helsike ska vi få folk att fatta att katter är DJUR med känslor och allt vad det innebär?
  Jag blir så himla ledsen:(
  Kram Jam o spinn

 2. Vilken sötis. Synd att vi inte har plats här hemma. *Suckar* Skulle vara trevligt med lite damsällskap faktiskt. *Drömmer*
  Men vad är det för rikspuckon som försöker gräva ner katter?! Ge husse och mig adressen så vi kan få hälsa på. *morrar*

  1. Ja man kan undra… hoppas vi snart får rapport från Vimsan och sopis!
   Lugna din husse – vi ska istället visa världen hur man SKA göra saker på BRA sätt!
   TassKram Wikki

 3. Lillis är en mycketsöt kisse , vacker som få

  Mvh
  Peter //Aktiv inom Hoppet (mest snickare/vaktmästare)

  1. Snälla Peter, klappa och krama Lillis massor ifrån mig!
   Önskar jag kunde skaffa ett katthem för alla hemlösa missar! Jag ska nog skaffa mig en klöslott, nej skrap hette det visst?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *