Vevve flyttar till tillfälligt jourhem idag

lyckatill-gif
Matte och husse klappar Vevve extra mycket idag. Hon ska bo ett litet tag i ett annat jourhem. Ja, det skulle stå ”från Wikki och Nova”, jag lovar, men det trillade bort lite Nova, förlåt!

Sen är det är förhoppningsvis allt klappat och klart med ny husse och matte inom kort, vi håller alla tassar och svansar för att katthemmet ska godkänna!

Det känns väldigt sorgligt att Vevve inte kan bo kvar hos oss, men jag måste ju genast säga att det är inte hennes fel – hon har skött sig utmärkt. Utan det är jag som inte orkar med för många katter omkring mig. Ja, i bloggosfären går det toppenbra, men hemma blir det komplicerat. Jag kunde hantera att Nova flyttade in, och vi kommer bra överens. Jag kan klara fler katter när vi är på landet, för där får jag vara ute, på stora ytor. Men en katt till hemma fick mig att känna som det varit i flera av mina tidigare hem, där jag trängdes med massor av katter och mådde riktigt dåligt. Ni ska veta att jag var ett risigt spink på knappt 2 kilo när jag kom till matte och husse. Jag skäms för att säga det, men sånt har blommat upp igen – jag slarvar med att äta och är mest bara deppig eller grinig. Då blir det inte bra för någon av oss…

Jag vill att alla katter ska ha det bra. För allas bästa. Förlåt, Vevve!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vevve flyttar till tillfälligt jourhem idag”

  1. Vevve var hur lugn som helst och hälsade snabbt på sitt stillsamma sätt på de nya katterna i jourhemmet. Matte såg till att hon fick med sig sina virkade möss så klart! Det går nog riktigt bra! *puh*
   TassKram Wikki

  1. Ja! Det är sorgligt att det inte fungerade bra, men som sagt, ingen skugga på lilla snälla Vevve. Jag är helt enkelt en lite besvärlig katt att leva med, ibland.
   Ni kan ju gissa vad matte sa häromdagen när jag bara bet lite i hennes datorkabel…
   *suckar* Wikki

 1. 2 kilos spink? Det var inte mycket. Ja väger 3,5 kilo och får hela tiden höra hur lite ja e.

  Klart alla katter skall ha de bra. Ja håller alla tassar och klor för att Vevve får en trevlig familj riktigt snart.

  Tass!

  1. Det finns en supertrevlig familj som vill ha Vevve – som jag har väldigt speciell relation till. Vi får väl se vaad som händer!
   TassKram Wikki

 2. Vi håller oxå tummarna. Mail skickat till katthemmet 🙂 Madame tassar omkring och verkar undra vad det är som husse o matte planerar som är så stort… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *