KattHiss – istället för stege

…fast jag tycker det här ser läskigt ut:

https://youtu.be/s6CNjM2crgE
Tänk om korgen vippar? Men kissen verkar helt med på noterna??!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “KattHiss – istället för stege”

  1. JA det hoppas jag också, det såg lite läskigt ut! Men spännande samtidigt! Jag vill pröva!
   TassKram Wikki

 1. Om man tittar noga på filmen så tycker jag det ser ut som handtaget har fått stag mot korgen som gör att den inte kan vicka. Katter är inte dumma, den skulle aldrig kliva i om det kändes ostadigt.

  1. Skönt, då känner jag mig lugnare! En vanlig sån där korg är ju rätt jullrig…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *