Sorg hos Klosterkatterna

kloster

En av mina favoritbloggar heter ”Säg Mjau till livet!” blogg.passagen.se/srcarina och handlar om klosterkatterna Aragorn, Imma och Rufus. Och nu, med tårarna rinnande längs morrhåren, måste jag ändra texten till ”handlade om” – för inom en vecka har rexkatten Imma mist sina båda kära kattvänner…

Vi är många som älskar Klosterkatterna och deras människor – Sippo, Nea, Chinook och Cherokee, Fjutten, Sture, och vi sitter nu här i en ring och håller varandras tassar och spinner för lille Rufus som just nu idag tassade nedför Regnbågsbrons bortre sida.. Där möts han av vännen Aragorn, som vandrade dit för en vecka sedan bara, och av sin gammelhusse. Tack för att vi fått lära känna er!

Vi tröstspinner också för Imma och matte och gammelmatte, som nu bär sorgen och chocken över förlusten av denna  glada unga devonkille. *sorgspinn sorgspinn sorgspinn*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Sorg hos Klosterkatterna”

  1. Så trist, tyvärr är det en väg alla kissekatter måste vandra, förr eller senare. Tyvärr blev det förr för Madames ena syster, som jag aldrig fick träffa 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *