Farthinder med kattdesign

På vår innergata för gång och cykeltrafik har det kommit upp jättecharmiga farthinder. Och jag är avbildad på ett av dem!!!img6
Nu ska vi se – det var inte den här… Men det finns flera betongstoppar, och matte var med i gruppen som gjorde dekorationer till dem, så…

Det är bara det att något krånglar med Metrobloggens bildmottagning, så mina bilder fastnar på vägen? Suck… när man har så mycket fint att visa?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Farthinder med kattdesign”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *