Bilder kommer i senare i eftermiddag!

Stora matte har åkt hem nu – undrar om hon saknar oss? Men hon har fyra katter hemma hos sig som saknar också, det måste vi respektera.

Men hennes kamera tickade stup i ett och bilder är utlovade till kvällen! Håll ut!

blinkis

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bilder kommer i senare i eftermiddag!”

  1. Klart hon Saknar Er ?…
    Ser fram emot foton..Jam & Kram!!!
    Jippi,Mynta & Lille Goe mjauuar mé 🙂

    1. Det blir så konstigt när Stora matte åker och vi inte kan följa med. Men vi har ju Vevve och husses jobb att tänka på. Annars skulle en vecka på landet sitta fint!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *