Zeke, Hajen och Texas

En av mina favoritbloggar heter http://3katter.blogspot.com/ – där njuter jag av kattfotografier som är så underbart vackra in i minsta pälsstrå, att man blir grönröd av avundsjuka!

83
Å denna viktlösa pälsgalopp – jag gissar att det riktigt dundrar i gräset när Zeke kommer sättande?
84
Och så kommer Hajen i en attack från sidan…. Saaaaaaaaaaandlåda har de också??? Wow detta måste vara världens lyckligaste katter?
texas
Mjoooo, vi har det bra, bekräftar Texas, cool ragdoll… och Hajen tassar med på det!
hajen
Tack för lånet av era fina bilder! *spinner glatt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Zeke, Hajen och Texas”

  1. Mjaaa…Visst tar hon Otroloigt vackra foton & på såå goa katter mé ?…
    Jam & Kram på Er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *