Visa magen!

I ett inlägg tidigare visade alla vi katter våra fina magar. Husse har nu antagit utmaningen och visar sin mage:

blogg_div_6

Av någon förbryllande och för oss helt outforskad anledning har husse i ett förvirrat ögonblick dragit ett drag med rakhylveln precis under naveln, och skapat en tvärgående landningsbana för matrester?!

Vi alla katter är faktiskt stolta över husses mage, för ett tag när han var som sjukast så vägde han bara 53 kilo och hade inte någon mage alls, mest bara en grop… Nu har han lyckats lägga på hullet uppåt 65 kilo och har en mjuk mage som vi kan vila på. Och så hoppas vi på att de läkare han ska få tid till under augusti kan hjälpa honom att hitta smärtlindring så han slipper ha ont. *hoppas hoppas hoppas*

Nu är också husses magbild skickad till www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Visa magen!”

    1. Tänk om vi visste vad det var för fel på husse också, och kunde göra honom bra…
      Doktorerna hittar inte vad han har så ont av heller…
      *suckar* Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *