Vi spelar Runescape!

blogg_div_5

Härligt avkopplande – matte och jag är en superduo när det gäller Runescape! Vi kan ligga i timmar framför datorn…

Husse, kan vi få varsin sardinsmörgås????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Vi spelar Runescape!”

  1. Hej!
    Nu är det äntligen fredag!!
    Mys i soffan, kanske kolla på film äta lite gott och bara mysa! Sköööönt!!
    Vad ska du hitta på i helgen??
    Kram Amanda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *