Dagar när en katts ögon speglar saknaden

blogg_div__c

Också skygga katter har en längtan….  suckar Rackartuss.

Fjutten har kommenterat: (Länk till Fjuttens blogg finns till höger!)

”Rackartuss och jag kan ta varandra i tass! Ni vet ju att jag låg på lampan i badrummet i två månader innan jag vågade mig ut i huset. Jag lääääängtade så efter att få ligga nära nära en varm kompis. Det blev Pelle óch Minus som hjälpte mig bli tryggare. Nu är jag ganska modig, åtminstone ibland.
Från skyggis till tryggis!
Nospuffar från Fjutten.”

Det är modigt att vara rädd och ändå övervinna sin rädsla, Fjutten!
Det är stort gjort!
TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Dagar när en katts ögon speglar saknaden”

  1. Rackartuss och jag kan ta varandra i tass! Ni vet ju att jag låg på lampan i badrummet i två månader innan jag vågade mig ut i huset. Jag lääääängtade så efter att få ligga nära nära en varm kompis. Det blev Pelle óch Minus som hjälpte mig bli tryggare. Nu är jag ganska modig, åtminstone ibland.
    Från skyggis till tryggis!
    Nospuffar från Fjutten.

    1. Det är modigt att vara rädd och övervinna sin rädsla, Fjutten! Det är stort gjort!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *