Jag ligger här och spinner

Längtar till i morgon. Något kommer att hända då!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag ligger här och spinner”

  1. OK, hihi =) lät ju jättekul!

    vem har något emot att tjäna lite extra pengar? Jag är medlem i en jättebra sida där man lätt (endast genom att klicka tex) tjänar pengar. Gå in på denna länk och bli medlem:

    http://www.woopa.se/?ref=lollanbollan

    det kostar inget att bli medlem. och ja det funkar. ni hjälper dessutom mig genom att bli medlem via länken 😉

    hoppas du är lika smart som mig nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *