Hälsa på hos Stig!

stig
”En intresänt ö rulig kätblög” det hittar du hos finska katten Stig. Inget blir sig likt efter ett besök hos honom, jag lovar! Hans kattiska är helt svanssagolik och – ja ni måste läsa själva: ”Uttuän ö övslöjuä förrrh mötsi kuän juäg ju sejuä ät d errrh besst förrrh hunöm öm huän huärrrh stelkruämppsspruttuän i tsik …” Var? Jo här: www.bloggen.fi/stig/

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hälsa på hos Stig!”

  1. Inte nog med att kattiska i sig själv är svårt, när det nu är finsk kattiska blir det väl i det närmaste omöjligt att förstå? *ler* Keep on rocking katten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *