The Cat is on the Wall

lissi_gif

Här ska ni få lite uppiggande electropunk att lyssna på, och medan ni avnjuter videon hoppas jag att ni skrattar gott åt alla de roliga små katter som dyker upp! Det är Lissi Dancefloor Disaster som på sitt högst personliga sätt lättar upp i regnvädret:


Det här Uppsalagängets finns mer om på www.myspace.com/lissidancefloordisaster – där hittar du också speldatum (De var på kiss kiss bang bang i Örebro i maj faktiskt!) och på www.saftkalasrecordings.se/blog/. Och runtom i Uppsala finns det speciella spår av Lissi, katten som gav bandet sitt namn… Ett axplock:

wall wall1
wall2
wall3  wall4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *