Malikas ungar tingningsbara!

Gå in på www.orebrokatthem.com/ och en bit ned under ”Katter i jourhem” finns fliken ”Kattungar” – där är alla sötnosar!

katla2

Katla minstingen föddes som nr 3 i kullen, men hon är en riktig tuffing ”ett paket svart chili” och företagsam: Hon klättrar på lådhantagen i köket för att ta sig upp på diskbänken!

grim1

Så kommer Grim. Han föddes först i kullen, var länge störst men är nu vid 7 veckors ålder näst störst. Grim är den som sover längst och som somnar först, så han tar det cool. Grim är lite försiktig och ”feg” så han kollar gärna vad de andra gör innan han vågar prova själv.

Alla ungar har sina personliga drag.

vidar2

Som en spegelbild av Grim kommer sedan Vidar, född som tvåa. Tittar man på teckningen över nosen, så har den ene vitt på vänster sida (Vidar) och den andre på höger sida (Grim). Just nu är Vidar störst av ungarna, och han är otroligt social, vill vara med precis överallt, var den som först började skutta och springa. En riktig upptäckare!

emrik7

Slutligen kommer svartvita Emrik, charmtrollens charmtroll, en kattunge man bara måste le åt!

Han är den mest orädda av ungarna, den som först träffade hunden, den som vill upp och bli buren och kramad helst hela tiden. Just nu gör han allt han kan för att smita ut i resten av bostaden, eftersom han har insett att det finns en värld att upptäcka! Emrik är en sådan som kommer och möter, ställer sig vid fötterna och utstrålar ”Se mig! Älska mig!” – och det gör man!

Läs mer om hur adoption går till här: www.orebrokatthem.com/html/adoptera.html

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *